Voetreflex Amsterdam

doha-voetreflextherapieVoetreflextherapie is een natuurlijke en effectieve methode om lichamelijke en geestelijke ongemakken te genezen en te voorkomen. 
Middels reflexpunten die zich op en onder de voeten bevinden, kan de behandelaar invloed uitoefenen op uw organen en andere delen van uw 
lichaam.

Hoe werkt voetreflextherapie ?

Door positief manipuleren en masseren van reflexpunten kan de energiebalans van uw lichaam zich herstellen. Pijnlijke reflexpunten zijn een indicatie van een verstoorde energiebalans in het deel van uw lichaam dat daarmee correspondeert. Na een voetreflex- behandeling komen uw lichaam en geest volledig tot rust.
Verschillende soorten voetreflex behandelingen.

Therapeutische behandeling

Bij de therapeutische serie behandeling is het doel van de behandeling voornamelijk gericht op: het verhelpen van een specifieke gezondheidsklacht. Op basis van de gezondheidsanalyse die door de therapeut is gedaan, wordt er voor u een speciaal behandeltraject samengesteld. Dit traject is volledig gericht op u als individu. Het kan dus voorkomen dat verschillende mensen met dezelfde gezondheidsklachten(symptomen) een ander behandeltraject krijgen voorgeschreven. Dit kan voorkomen omdat niet ieders gesteldheid en gezondheidssituatie exact hetzelfde is.

Anti stress behandeling

Bij de anti stress behandeling is het doel van de behandeling voornamelijk gericht op de reflexzones onder de voet waar regelmatig door stress klachten kunnen ontstaan. De  geestelijke en lichamelijke stress zal via de reflexzones onder de voet uw lichaam verlaten.

Hormoonbehandeling

Bij  lichamelijke klachten kan het zijn dat het lichaam mindert goed bestuurt wordt vanuit de hypothalamus Dit heeft weer effect op hormoonklieren en het autonoom zenuwstelsel. Door reflexzones onder de voet te behandelen wordt via het meridianensysteem het lichaam in werking gezet om naar een verbetering in de besturing te streven.

Metamorfosebehandeling

In de metamorfosebehandeling werken we met uiterst zachte aanraking. Hierbij worden handen, voeten en hoofd aangeraakt. De voeten staan voor “beweging”. Door de voeten te behandelen brengen we dus beweging tot stand, de energie wordt in beweging gezet

Chinflex® 

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd om vitaal te blijven, hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding.

De meridaanbanen en accupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd.

Tijdens deze onstpannende massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Indien u een afspraak wenst, kunt u een voorkeur voor een dag en tijd opgeven.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Sportmassage, Voetreflextherapie,
Lymfedrainage en Personal Training.

Sportmassage Amsterdam